Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g amêijoa
- 3 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ cubo de caldo de marisco
- 800 g posta de pescada
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g camarão c/ casca
- 25 g farinha tipo 65
- 20 g coentros cortados em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1724 kJ / 413 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de tamboril e camarão
45min
Robalos com feijão-verde
30 Min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min
Salteado de vitela com legumes
35 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Polvo à lagareiro
1h 30min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min