![Beurre blanc Beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46383479-8F04-4812-82A8-4B6A913B834A/Derivates/5AD15913-9F4E-4CD6-8D75-7BD958E9D1AA.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 33.7 g
- Doymuş Yağ
- 22.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 326.2 mg
Alternatif tarifler
Scallops with pea purée
25 dk
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Smoked trout pâté
3ωρ. 15 λεπτ.
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Wasabi mayonnaise
10min
Béarnaise sauce
20min
Veal in tuna sauce
Değerlendirme yok
Beurre Blanc
20min
Earl Grey and whisky glaze
1sa
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Steak tartare
10min