Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 353.9 mg
Alternatif tarifler
Chicken liver pâté
2h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1u. 15min
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min
Meatballs with Romesco sauce
1u. 40min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Caesar salad dressing
10 Min
Duck foie gras
24h
Traditional hommus
25h 5min
Smoked trout pâté
3h 15min
Leek and smoked salmon dip
55 Min