Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 353.9 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Taramasalata
15min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min