Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di pomodori maturi in quarti
- 100 g di peperone rosso a tocchi (3-4 cm)
- 100 g di peperone giallo a tocchi (3-4 cm)
- 150 g di cetrioli a rondelle
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di aceto di mele
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cubetti di ghiaccio
- 8 crostini di pane a cubetti (1 cm)
- 8 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Babaganoush
40 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2óra 25p
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Purè di sedano rapa
35 Min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Guacamole Tex-Mex
5 Min
Tzatziki
20min