Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di pomodori maturi in quarti
- 100 g di peperone rosso a tocchi (3-4 cm)
- 100 g di peperone giallo a tocchi (3-4 cm)
- 150 g di cetrioli a rondelle
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 50 g di aceto di mele
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di cubetti di ghiaccio
- 8 crostini di pane a cubetti (1 cm)
- 8 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 6.6 g
Alternatif tarifler
Hummus
10 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Gazpacho indiano
2hod. 10min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Tzatziki
20 Min
Guacamole Tex-Mex
5 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Salsa guacamole
10 Min
Hummus di ceci
9h 20min