Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro a pezzi
- 400 g di cipolle bianche a fettine
- 40 g di farina tipo 00
-
700
g di brodo vegetale bollente
veya 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2248 kJ / 537 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Karbonhidrat
- 32.9 g
- Yağ
- 36.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Vellutata di porri
40 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Crema di porri gratinata
50 min
Porri in crema delicata
35 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min