Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (isteğe bağlı)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 52.8 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 691.3 mg
Alternatif tarifler
Lamb stew with couscous
2h 10min
Sautéed turkey cubes
15min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
Değerlendirme yok
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Croissants
16 Std.
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Deviled Eggs with Chow Chow and Cajun Sunshine
10h
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Pan de Muerto
4h