Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (isteğe bağlı)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 52.8 g
- Yağ
- 32.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 691.3 mg
Alternatif tarifler
Beauty booster smoothie
5min
Portuguese green eggs
50min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
French vanilla canelé
Değerlendirme yok
Banana split
24 Std. 30 Min
Seafood con arroz
45 min
Raw kibbeh
15min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Sernik rosa slice
3h 15min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
No-cook jam
24 Std. 15 Min