Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Pasticcio altamurano
3óra 30p
Incapriata di fave e zucchine
6h
Pasta choux al cacao
1h 10min
Cartellate
1h 5min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Pizzi leccesi
6h
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min