Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2hod.
Pasta Choux
2hod.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.
Cartellate
1h 5 min
Pizzi leccesi
6h
Pitta rustica salentina
1ωρ. 40 λεπτ.
Tarallucci alla confettura di uva
2hod.
Pucce
7 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55 min
Minestra di fave con cicoria
50 min