Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di zucchero
- 125 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 250 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di ammoniaca per dolci
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di farina tipo 00
- 60 - 100 g di zucchero, a piacere
- 2 uova
- 500 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 46.4 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di fave con cicoria
50min
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Pizzi leccesi
6h
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Cartellate
1h 5 min
Taralli pugliesi
1h 15 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3小时
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min