Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 125 - 130 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 4213 kJ / 1007 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 208.2 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 8.1 g
Alternatif tarifler
Lorighittas
2 godz. 15 min
Pasta choux
2 Std.
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Taralli pugliesi
1h 15min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Chiacchiere
1h 35 min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min