Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 125 - 130 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 4213 kJ / 1007 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 208.2 g
- Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 8.1 g
Alternatif tarifler
Pasta choux
2 Std.
Cono graffa
1h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min
Friselle
4 Std.
Pasta fresca tipo Trofie
30 min.
Lagane e ceci
1h
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min