Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
veya ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pan brioche ripiena
2ωρ. 20 λεπτ.
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Parigina
3h 30 min.
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Pizzette fritte
1h 55 min
Panini napoletani
5ωρ. 20 λεπτ.
Pastiera
15 godz.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8ωρ.
Pizza di scarola
3h 30 min.