Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
veya ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 48.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate
1hod. 30min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Parigina
3 Std. 30 Min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Panini napoletani
5h 20 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Pastiera napoletana
15 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.