Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 250 g di burro freddo a pezzi
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 22.9 g
Alternatif tarifler
Pastiera
15 godz.
Piccole pastiere
2h
Struffoli
1 Std.
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Roccocò
2h
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Torta caprese bianca al limoncello
1h 5min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Torta caprese
1h 25min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Migliaccio
1 Std. 30 Min