Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli
- 250 g di burro freddo a pezzi
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro + q.b.
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2129 kJ / 509 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 67.7 g
- Yağ
- 22.9 g
Alternatif tarifler
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Piccole pastiere
2hod.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Struffoli
1 godz.
Roccocò
2hod.
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Migliaccio
1hod. 30min
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese
1 Std. 25 Min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pastiera napoletana
15 Std.