Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 18 pezzi
- Kalori
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 97.5 g
- Yağ
- 79.2 g
- Doymuş Yağ
- 45.2 g
- Sodyum
- 194 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavatelli
1 godz. 30 min
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1h
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Paris Brest
3h 30 min.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1sa 20 dk
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Torta mimosa
1sa 5 dk
Pasta biscotto
1h