Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di semolino di grano duro
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 150 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1701 kJ / 406 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavatelli
1h 30min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Pasta all'uovo
1u.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 godz.
Farfalle all'uovo
1u.
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Chiacchiere
1h 35min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Ravioli lucani
1u.
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.