Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Base
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 uova (da 60 g circa)
- 30 g di panna fresca liquida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 36.6 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Torta di asparagi
1h 10min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata di bietole
1h
Sfogliata ai funghi
1 godz. 40 min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2sa 20 dk
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Torta salata di zucca e spinaci
1sa 50 dk