Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 235 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro + q.b.
- 250 g di Emmental a fette (2 mm circa)
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3656.8 kJ / 874 kcal
- Protein
- 49.6 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 50.9 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche ai ravanelli
1 Std. 30 Min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Bomba di riso
55 Min
Pizzette di finta sfoglia
45 Min
Mini tortini alla pizzaiola
55 Min
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane
5h
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Dolce mattone
2h 20min