Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 394.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1u.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Finocchi alla valdostana
40min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40min