Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 394.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi alla valdostana
40 min
Frittata alle zucchine
40 min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1 Std.
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Uova ripiene
40 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Fiori di zucca ripieni
1 Std.