Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 12.5 g
- Yağ
- 18.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 394.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Spinaci al burro
30 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Asparagi alla parmigiana
50min
Asparagi e patate con salsa olandese
50min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Finocchi alla valdostana
40 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h