Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dashi
- 1000 g di acqua
- 10 g di alga Kombu sciacquata, a pezzi
- 10 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Udon verdure e gamberi
- 500 g di acqua
- 16 gamberoni sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 100 g di carota a listarelle sottili
- 125 g di zucchine a listarelle sottili
- 150 g di cavolo nero a listarelle sottili
- 200 g di noodles tipo udon, secchi
- 60 g di salsa di soia
- 60 g di mirin
- 150 g di germogli di soia freschi
- 1 cipollotto verde a rondelle sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 57.4 g
- Yağ
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata fredda con soba noodles e salmone
Değerlendirme yok
Pulao di gamberi
50min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45 min.
Noodles con agnello e verdure
30 min.
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Salsa borracha messicana
25min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min