Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 150 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 2 Paprika, rot (à ca. 250 g), siehe Tipp
- 3 TL Paniermehl
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 10 g Olivenöl
- 250 g Ricotta
- 120 g Erbsen, TK
- 4 Eier
- 10 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- ½ TL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1592 kJ / 380 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche mit Ziegenkäse
1u. 25min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2h 50min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 Std. 30 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Paprika-Feta-Tarte
1 Std.
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 dk
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min