Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2946 kJ / 704 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 godz. 30 min
Quiche Lorraine
50 min
Spargelquiche
1 godz. 10 min
Quiche mit Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Spargel-Quiche
1 godz. 10 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Porreewähe
1 godz. 15 min
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Bunte Paradeiser-Quiche
1 godz. 30 min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.