Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 porsiyon
Malzemeler
-
kaşar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)150 - 200 g
Bolonez Sosu
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş200 g
-
havuç parçalara bölünmüş (1 cm)130 g
-
soğan dörde bölünmüş130 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (1 cm)100 g
-
diş sarımsak1
-
domates püresi400 g
-
zeytinyağı50 g
-
dana kıyma 6-7 parçaya bölünmüş500 g
-
kuru kekik1 tk
-
kurutulmuş defne yaprağı1 adet
-
tuz1 tk
-
karabiber1 - 2 tutam
Beşamel Sos
-
tereyağı parçalara bölünmüş, oda sıcaklığında60 g
-
un70 g
-
süt oda sıcaklığında800 g
-
tuz½ tk
-
toz muskat¼ tk
Lazanya
-
kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen18 adet
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
758.7 mg
Protein
25.4 g
Kalori
2961 kJ /
708 kcal
Yağ
46 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
20.7 g
Karbonhidrat
47.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
İtalyan İşi
5 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Antep Fıstıklı Macaron
2sa 30 dk
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 dk
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7sa
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 dk
Ispanak ve Bademli Pesto
10 dk
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30 dk
Beyaz Çikolatalı Sütlaç
6sa 5 dk
Dört Peynirli Pizza
1sa 45 dk
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 dk
Acılı Tereyağlı Kereviz Çorbası
45 dk
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 dk