Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
800
g patates, orta büyüklükte, uç kısımları kesilmiş, patatesler büyükse bıçağın genişliği ile uyumlu olması için
yuvarlak bir form elde edecek
şekilde kenarlarından kesilmiş - su, patatesler için
-
1
tk sarımsak tozu
veya 1 tk soğan tozu - 1 tk kuru maydanoz
-
½
tk tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
veya ½ tk toz tatlı kırmızı biber - ½ tk tuz
- sebze yağı kızartmak için
- 2 diş sarımsak
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- 150 g yoğurt
- 20 g mayonez
- 20 g ketçap
- 1 tutam tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 265.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Patates
35min
Karamelize Elmalar
15min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35min
Kuru Domatesli Tereyağı
5min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2h 20min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Harissa
Değerlendirme yok
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5hod. 30min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3h 20min