Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g porcini mushroom, dried
- 510 g water, boiling, to soak
- 255 g rice, brown, "low GI" (see Tip)
- water, warm, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g oyster mushroom, fresh, thinly sliced
- 200 g fresh brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
- 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- black pepper, ground, to season, to taste
- 1 teaspoon lemon juice, to serve
- 60 g pecorino, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1661.8 kJ / 397.2 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 66.1 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 249.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min
Ukrainian dressed herrings
1h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Salmon tartare
10 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Değerlendirme yok
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Shrimp and Potato Boil
40min
Seafood bisque
1h 10min
Aji Verde Sauce
1h