Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water, boiling, to soak
  • 255 g rice, brown, "low GI" (see Tip)
  • water, warm, to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g oyster mushroom, fresh, thinly sliced
  • 200 g fresh brown mushrooms, thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • black pepper, ground, to season, to taste
  • 1 teaspoon lemon juice, to serve
  • 60 g pecorino, grated

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1661.8 kJ / 397.2 kcal
Protein
12.9 g
Karbonhidrat
66.1 g
Yağ
10 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Lif
5.6 g
Sodyum
249.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler