
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 105 g di olio extravergine di oliva
- 6 spicchi di aglio
- 1500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi (3 cm)
- 200 g di peperoni rossi puliti e a listarelle (0,5x5 cm)
- 45 g di farina tipo 00
- 200 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
-
1
cucchiaino di origano secco
veya 1 cucchiaino di origano fresco - 2 - 3 foglie di alloro fresche
- 5 g di sale
- 800 g di patate pelate e a pezzi (3x4 cm)
- prezzemolo fresco tritato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 451.7 kcal / 1889.8 kJ
- Protein
- 41.2 g
- Yağ
- 18 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Lif
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Sodyum
- 407.4 mg