Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 470.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Pesto di lattuga
15min
Risotto alla lattuga
30min
Linguine allo sgombro
30min
Risotto carciofi e speck
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Pesto mandorle e basilico
10min
Risotto ai carciofi
30min
Pesto di melanzane
10min
Pesto di zucchine e basilico
20min