Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 470.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Risotto carciofi e speck
40 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Pasta integrale menta e carciofi
40 Min
Linguine allo sgombro
30 min
Pesto di melanzane
10 Min
Pesto mandorle e basilico
10 Min