Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 470.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pasta integrale menta e carciofi
40 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Pesto di melanzane
10 Min
Pasta integrale con crema di fave
40 min
Risotto ricotta e spinaci
30 min
Risotto carciofi e speck
40 min
Risotto ai carciofi
30 min
Pasta verze e pancetta
40 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min