Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 727.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 Min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35 Min
Spaghetti alla busara
30min
Pasta panna e salmone
30min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 dk
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Gamberoni in guazzetto
40 dk
Sautè di cozze e vongole
40 dk
Spaghetti alle vongole
4hod. 40min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1sa
Linguine allo scoglio
40 dk
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1sa 30 dk