Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 727.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 dk
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1sa
Linguine allo scoglio
40 dk
Risotto ai frutti di mare
45min
Cous cous con moscardini e olive
1sa
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45min
Linguine allo sgombro
30min
Insalata di polpo e patate
2sa
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Spaghetti alle vongole
4h 40 min