Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolla dorata in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e sgranata
- 60 g di vino bianco secco
- 50 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 320 g di pasta all'uovo secca tipo gramigna
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3241.8 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 67.6 g
- Yağ
- 44.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.1 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1334.3 mg
Alternatif tarifler
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min
Pasta alla carcerata
30min
Linguine allo sgombro
30min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Pappardelle alla papalina
30min
Rotolo di frittata
45 min
Pasta panna e salmone
30min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Pasta alla gricia
30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min