Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 120 g di formaggio Toma piemontese a pezzi
- 80 g di formaggio tipo Raschera (vedere consigli)
- 800 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 2 - 3 pizzichi di sale
Fonduta ai formaggi
- 50 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3962.3 kJ / 947 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 104.5 g
- Yağ
- 46.9 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 484.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di lenticchie e pomodori con patate ripiene di funghi
1h
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 godz. 30 min
Dim sum di manzo e sedano
1h 30min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Milkshake banana e vaniglia
10min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Panini ranocchio
3 godz. 30 min
Tortillas con pollo
45min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Gyros veloci di maiale con tzatziki
2 godz. 30 min
Frullato rosso
10min
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.