Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Prawn filling
- 180 g medium-sized prawns, deshelled and patted dry with kitchen towel
- ½ tsp salt
- ¾ tsp sugar
- ¾ tsp white pepper powder
- 1 ½ tsp potato starch
- 1 egg white
- 2 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
Dumpling skin
- 80 g wheat starch
- 80 g potato starch
- 10 g purple sweet potato powder
- 670 g water
- 1 tsp vegetable oil, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 169 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Jasmine rice
40min
Cooking White Rice
25 min
Yu Sang
1h
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Hokkaido Cupcakes
45min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Pork and prawn dumplings
55min
Long-grain white rice
40min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20 min