Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 44.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1674.6 mg
Alternatif tarifler
Rare beef steak with herb garlic butter
2sa 15 dk
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Değerlendirme yok
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Seafood bisque
1h 10min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min