Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 44.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1674.6 mg
Alternatif tarifler
Beef Rendang
1hod. 35min
Quick fruit sorbet (TM6)
10 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20 min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 Std. 40 Min
Quick fruit sorbet
10 min
Chocolate syrup
20min
Mini pizzas
1h 30 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Rolled Frittata
55 min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30 min
Crunchy caramel popcorn
2 Std. 15 Min