Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-vide Duck
- 250 g duck breast, skin on, boneless
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (see Tips)
- 2 tbsp vegetable oil
Green sambal
- 30 g vegetable oil
- 50 g eschalots, cut into wedges
- 100 g green chilli, thinly sliced diagonally
- 50 g Indonesian green spice paste, room temperature
- 100 g green tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 50 g tomatoes, cut into cubes (2 cm)
- 5 makrut lime leaves
- 1 tsp Chicken stock powder
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 30 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2719.7 kJ / 650 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 44.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1674.6 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Espresso caramel sauce
45 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Poached eggs with blade cover
30 min