Cihazlar ve Aksesuarlar
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
Kuşkonmaz Kreması
-
su500 g
-
kuşkonmaz sert odunsu kısmı atılmış, parçalara bölünmüş (2-3 cm)350 g
-
sarımsak1 diş
-
sızma zeytinyağı70 g
-
dolmalık fıstık20 g
-
tuz1 tutam
-
karabiber1 tutam
-
maydanoz sadece yaprakları2 dal
-
taze kekik sadece yaprakları2 dal
Yumurta Haşlama
-
yumurta buzdolabından alınmış3
-
su1000 g
Birleştirme
-
ekmek kepekli, dilimlenmiş6 dilim
-
Parmesan peyniri çok ince dilinlenmiş50 g
-
balzamik sirke (isteğe bağlı)8 - 10 damla
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
439.3 mg
Protein
13.2 g
Kalori
1418.9 kJ /
339.1 kcal
Yağ
19.9 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Karbonhidrat
27.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kahvaltı Önerileri
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Yumurtalar
6 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6sa 10 dk
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Buharda pişmiş karides
15 dk
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 dk
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2sa 30 dk
Kremalı Viski Likörü
15 dk
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 dk
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15 dk
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 dk
Margarita
10 dk
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk