Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları

Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları

2.9 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
8 porsiyon

Malzemeler

  • Siyez buğdayı
    350 g
  • çiğ karabuğday
    150 g
  • tuz
    1 tk
  • kimyon
    1 tutam
  • taze maya ufalanmış
    40 g
  • su
    350 g
  • kabak çekirdeği içi
    3 yk
  • ay çekirdeği içi
    2 yk
  • haşhaş tohumu veya keten tohumu
    1 yk

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 246.9 kcal / 1032.9 kJ
Protein 7.4 g
Yağ 4.4 g
Karbonhidrat 43.6 g
Lif 2.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...