Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Siyez buğdayı
- 150 g çiğ karabuğday
- 1 tk tuz
- 1 tutam kimyon
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 350 g su
- 3 yk kabak çekirdeği içi
- 2 yk ay çekirdeği içi
- 1 yk haşhaş tohumu veya keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1032.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini
2h
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 Std. 20 Min
Taze Makarna Hamuru
1 Std.
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2u. 30min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min