Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Siyez buğdayı
- 150 g çiğ karabuğday
- 1 tk tuz
- 1 tutam kimyon
- 40 g taze maya, ufalanmış
- 350 g su
- 3 yk kabak çekirdeği içi
- 2 yk ay çekirdeği içi
- 1 yk haşhaş tohumu veya keten tohumu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1032.9 kJ / 246.9 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glütensiz Ekmek
1h 45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20 min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Baget ekmek
3h 45min
Glütensiz Ekmek
1h 45 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15 min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15 min