Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş, parçalara bölünmüş
- 250 g çilek, ikiye bölünmüş
- 50 g taze sıkılmış limon suyu
- 20 g bal (isteğe bağlı)
- 200 g soğuk su
- 200 g buz küpü
- 200 g soda, soğuk
- 150 g tonik, soğuk
- 4 dilim portakal, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bardak
- Kalori
- 268.2 kJ / 64.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Focaccia
2 Std. 45 Min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1sa 10 dk
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
Değerlendirme yok
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
Değerlendirme yok
Rozbif
5 godz. 30 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3小时 15 分钟
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Basit Granola
25 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa