Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g zencefil, taze kök, soyulmuş, parçalara bölünmüş
- 250 g çilek, ikiye bölünmüş
- 50 g taze sıkılmış limon suyu
- 20 g bal (isteğe bağlı)
- 200 g soğuk su
- 200 g buz küpü
- 200 g soda, soğuk
- 150 g tonik, soğuk
- 4 dilim portakal, sunum için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bardak
- Kalori
- 268.2 kJ / 64.1 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Brak ocen
Çilekli Crumble
40min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Brak ocen
Kirazlı Misket Limonlu Limonata
10 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Piña Colada
15 Min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 Min