Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g ay çekirdeği içi
- 160 g keten tohumu
- 140 g susam
- 220 g mısır unu
- 1 ½ tk tuz
- 110 g ayçiçek yağı
- 500 g su, kaynar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2221.4 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.7 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 449.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25h 10 min
Grissini
2h
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3 Std.
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1h 30min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40min
Muzlu ve Narlı Chia Puding
4h 10min
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1h 10min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min
Bol Tahıllı Kraker
30min
Çikolatalı Pastacı Kreması
15min