Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g ay çekirdeği içi
- 160 g keten tohumu
- 140 g susam
- 220 g mısır unu
- 1 ½ tk tuz
- 110 g ayçiçek yağı
- 500 g su, kaynar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2221.4 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 33.7 g
- Yağ
- 41.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 11.3 g
- Sodyum
- 449.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindistan Cevizli Toplar
25 Min
Bol Tahıllı Kraker
30 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
45 Min
Puttanesca Sos
55 Min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Grissini
2 Std.
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Otlu Peynir Ezmesi
20 Min