Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
TM6 TM5

Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi

5.0 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 600 g su
  • 500 g pancar, soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 1 nar, ayıklanmış
  • 300 g armut, soyulmuş, çekirdekleri
    çıkarılmış, parçalara bölünmüş
    (2-3 cm)

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
293 kJ / 70 kcal
Protein
1.76 g
Karbonhidrat
14.17 g
Yağ
0.2 g
Lif
2.97 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler