Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orata eviscerata e pulita (circa 500 g), pulita (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di zenzero, radice fresca, a fette (2 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, i semini
- 3 spicchi di aglio
- 2 scalogni, a metà
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 42.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 40.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola con le arselle
45min
Insalata pantesca con sgombro
1h
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45min
Pane frattau
1h
Filetti di sgombro all'arancia
40 min.
Linguine allo sgombro
30 min.
Pane integrale con fichi e noci
4h 30 min
Fregola ai frutti di mare
40 min.
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 min.
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min.
Zuppa frantoiana
45min