Uyumlu sürümler
Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 100 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de zaatar
- 1 pincée de piment
- 20 gambas crues, décortiquées
- 540 g d'eau
- 200 g d'haricots verts extra-fins, écossés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone
- 3 jaunes d'œufs
- le jus d'1/2 citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de beurre, fondu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3320 kJ / 790 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 68 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marinade épicée pour le poisson
10 Min
Café glacé infusé à froid, à l'huile d'olive
5min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2 Std.
LEAB - B
Değerlendirme yok
ATELIER menu 2
1h
Pommes de terre rissolées
20min
ATELIER menu 1
1h
Meringues fantômes
12h 25 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Tajine de veau aux artichauts
1h 10min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2u. 30min