Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 55 g blanched almond
- 220 g gluten free cornflour
- 110 g gluten free plain white flour
- 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp xanthan gum
- 2 tsp sea salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp rock salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 603.2 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 Std. 20 Min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Empanada pastry
45min
Gluten free pizza base
35min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Freeform basic bread
1h 35 min