Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- 795 g beef tenderloin (2 pieces, 397.5 g ea.)
- 100 g extra virgin olive oil
- 60 g Dijon mustard
- 2 garlic cloves, peeled
- 45 g shallot, in pieces
- 395 g brown mushrooms, fresh
- 200 g button mushrooms, fresh
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 5 sprigs thyme, fresh, leaves only
- 8 slices prosciutto (approx. 100 g)
- 85 g pâté, softened (isteğe bağlı)
- 2 sheets puff pastry
- 2 egg yolks, slightly beaten
- 1 tsp fleur de sel
Sauce
- 30 g olive oil
- 30 g butter, unsalted
- 200 g beef tenderloin, filet mignon, in pieces (4 cm)
- 12 black peppercorns
- 1 bay leaf, dried
- 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 755 g red wine, e.g. merlot or cabernet (1 bottle)
- 2 tsp red wine vinegar
-
500
g beef broth
veya 500 g water - ½ tsp salt
- 2 tbsp cornstarch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1510 mg
Alternatif tarifler
Choux pastry
2sa
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Trout mousse
5 dk
Cheesecake (unbaked)
5h 30min
Tiramisu
5h 20min
Fresh pasta dough
1sa
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min