Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- 795 g beef tenderloin (2 pieces, 397.5 g ea.)
- 100 g extra virgin olive oil
- 60 g Dijon mustard
- 2 garlic cloves, peeled
- 45 g shallot, in pieces
- 395 g brown mushrooms, fresh
- 200 g button mushrooms, fresh
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 5 sprigs thyme, fresh, leaves only
- 8 slices prosciutto (approx. 100 g)
- 85 g pâté, softened (isteğe bağlı)
- 2 sheets puff pastry
- 2 egg yolks, slightly beaten
- 1 tsp fleur de sel
Sauce
- 30 g olive oil
- 30 g butter, unsalted
- 200 g beef tenderloin, filet mignon, in pieces (4 cm)
- 12 black peppercorns
- 1 bay leaf, dried
- 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 755 g red wine, e.g. merlot or cabernet (1 bottle)
- 2 tsp red wine vinegar
-
500
g beef broth
veya 500 g water - ½ tsp salt
- 2 tbsp cornstarch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1510 mg
Alternatif tarifler
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Café de Paris butter
25min
Béarnaise Sauce
20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Steak Sauce
30min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min