Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef Wellington
- 795 g beef tenderloin (2 pieces, 397.5 g ea.)
- 100 g extra virgin olive oil
- 60 g Dijon mustard
- 2 garlic cloves, peeled
- 45 g shallot, in pieces
- 395 g brown mushrooms, fresh
- 200 g button mushrooms, fresh
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 5 sprigs thyme, fresh, leaves only
- 8 slices prosciutto (approx. 100 g)
- 85 g pâté, softened (isteğe bağlı)
- 2 sheets puff pastry
- 2 egg yolks, slightly beaten
- 1 tsp fleur de sel
Sauce
- 30 g olive oil
- 30 g butter, unsalted
- 200 g beef tenderloin, filet mignon, in pieces (4 cm)
- 12 black peppercorns
- 1 bay leaf, dried
- 3 sprigs thyme, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 755 g red wine, e.g. merlot or cabernet (1 bottle)
- 2 tsp red wine vinegar
-
500
g beef broth
veya 500 g water - ½ tsp salt
- 2 tbsp cornstarch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1510 mg
Alternatif tarifler
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29u. 45min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Béarnaise sauce
20 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Peking-Style Duck Pancakes
11 Std. 25 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min