Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (isteğe bağlı)
-
700
g duck breast fillets, skin on
veya 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
veya 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Trout with hollandaise sauce
50min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Squid with Ginger and Soy
40min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Hot and sour soup
55min
Mushroom Beef Balls
50min
Lemon Avocado Sauce
35min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Değerlendirme yok
Pork Vindaloo
4 Std.