Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (isteğe bağlı)
-
700
g duck breast fillets, skin on
veya 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
veya 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
veya 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Salmon Soufflé
1 Std.
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Beef Noodle Pho
45min
Cod with citrus butter
50min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min