Cihazlar ve Aksesuarlar
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (isteğe bağlı)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
4.4 g
Kalori
2395 kJ /
572 kcal
Yağ
41.8 g
Karbonhidrat
44.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Curd
5 dk
Blueberry Yoghurt
13sa
Blueberry Cheesecake
5sa
Rava payasam
50 dk
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3sa
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 dk
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8sa 30 dk
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10sa 55 dk
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2sa 15 dk
Coriander chilli chutney
5 dk
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6sa 30 dk
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 dk