Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup

4.6 25 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 portions

Malzemeler

Lychee Panna Cotta
  • tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)
    425 g
  • double cream
    500 g
  • whole milk
    250 g
  • granulated sugar
    80 g
  • gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes
    4
Rose Water Syrup
  • caster sugar
    80 g
  • rose water
    2 tsp
  • pink food colouring (isteğe bağlı)
    1 - 2 drops
  • dried rose petals
    2 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 4.4 g
Kalori 2395 kJ / 572 kcal
Yağ 41.8 g
Karbonhidrat 44.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...