Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
440 g

Malzemeler

  • 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 30 g cebuli dymki przekrojonej na pół
  • 200 g majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
  • 40 g pasty tahini (patrz wskazówka)
  • 20 - 40 g octu jabłkowego
  • 20 g syropu klonowego
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 czubata łyżeczka musztardy
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
  • 150 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 651 mg
Protein 9.9 g
Kalori 1123.5 kJ / 268.5 kcal
Yağ 22.4 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...