Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 35.46 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 29.02 g
- Lif
- 2.51 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Bacalao dorado
25 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Calamares encebollados
1h
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Caldo de pescado
45min
Fideuá negra de calamares
45min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Marmitako
40min
Crema con rape y gambas
30min