Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota, pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2054 kJ / 491 kcal
- Protein
- 38.6 g
- Karbonhidrat
- 32.2 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli
50 min
Quadrucci e piselli in brodo
1hod. 20min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Pastina da minestra
10 Min
Lagane e ceci
1 godz.
Zuppa di merluzzo e cozze
50 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Torta di tagliolini
4h
Pancotto
30 min
Pappardelle al ragù di agnello
1 godz.
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Zuppa imperiale
1 godz.