Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine al nero di seppia
45 Min
Pescestocco alla messinese
30 Min
Cocottine di uova con fave e piselli (per 2 persone)
50 Min
Polpette di alici
55min
Sarde a beccafico
35min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Parfait di fragole
3h 15min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Granita di gelsi
15min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Panelle
1 Std. 25 Min