Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Sarde a beccafico
35 min
Sgombri all'agro
1h 45min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 godz. 20 min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Polpette di alici
55 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Linguine al nero di seppia
45 min