Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di sarde fresche, pulite ed eviscerate
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 30 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di patate cotte
- ½ - 1 cucchiaino sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco, a piacere
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pangrattato
10 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20min
Sarde a beccafico
35 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Panelle
1h 25min