Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, in filetti
- 100 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- 2 spicchi di aglio
- 2 pomodori maturi a pezzi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
- 1 fetta di limone
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Karbonhidrat
- 18.7 g
- Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla cappuccina
55min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min