Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 200 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà alla livornese
35min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Carciofi alla romana
50min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.