Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Garnelencocktail
30min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min