Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1h
Muscheln in Weißweinsud
35min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Seeteufel in Sauce
1h
Kabeljau in Senfsauce
40min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Muscheln mit Tomatensauce
40min