Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (isteğe bağlı)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Forellencremesuppe
40min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10sa
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Lachscremesuppe
20min