Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter
- 4 Stängel Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Krebspaste (z.B. von Langbein)
- 100 g Langkornreis, parboiled
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Wasser
- 80 g Garnelen, geschält, gegart
- 80 g Flusskrebsfleisch, in Stücken (ca. 3 cm)
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Cognac (isteğe bağlı)
- 150 g Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 Min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 Min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Andalusische Fischsuppe
50min
Bouillabaisse
1 Std.
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min