Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Limettensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 10 g Champagneressig
- 2 Salatherzen, in feinen Streifen
- 60 g Kaviar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Vitello Tonnato
48 godz.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Rindfleisch-Tatar
30min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 godz. 25 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24sa
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Lachs-Tatar
5 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min