Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Limettensaft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), gewürfelt (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 10 g Champagneressig
- 2 Salatherzen, in feinen Streifen
- 60 g Kaviar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs-Tatar
5 dk
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 dk
Vitello Tonnato
48 Std.
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 dk
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 dk
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 dk
Tatar
10 dk