Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Karotten, in Stücken
- 150 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser, kalt
-
200
g Schlagobers
veya 200 g Kokosmilch - 1 TL Maisstärke
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Currypulver
- 1 EL Honig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Chili, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 600 g Fischfilets (z. B. Zander, Waller, Lachsforelle, Heilbutt, Scholle), in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1540 kJ / 367 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischcurry
45min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1h 20min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Polentaauflauf mit Schweinsragout
1 Std. 50 Min
Fisolenfleisch
1h
Dorsch-Curry
35min
Fischgulasch
40min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Zandergulasch
45min
Polenta-Hendl-Eintopf
40min