Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 - 180 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 3 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 20 g Butter
- 200 - 250 g Karotten
- 200 - 250 g Erdäpfel, festkochend
- 910 g Wasser
- 200 g Speck, geräuchert
- 400 - 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (oder vorgekochte Bohnen)
- 1 TL Speisestärke
- 1 - 1 ½ EL Essig
- 10 - 15 Zweiglein gemischte frische Kräuter (Majoran, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 200 - 250 g Sauerrahm, zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Letscho
40 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Erfrischender Bohneneintopf (XXL)
1h 10min
Krautsuppe
55min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Fisolengulasch
1h 10min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min